«محمدعلي توحيدينيا» ادامه داد: اين جزيره جز جزاير قشم به شمار ميرود و از ظرفيتهاي بالايي در حوزه گردشگري به ويژه گردشگري دريايي برخوردار است.
او تصريح کرد: مطالعات امکانسنجي اين منطقه با هدف تامين زيرساختها چون آبرساني و برقرساني به آن در سال 88 از سوي معاونت سرمايهگذاري و طرحهاي ادارهکل ميراثفرهنگي استان انجام شد.
«توحيدينيا» با بيان اينکه با ايجاد زيرساختهاي اوليه به منظور ايجاد تاسيسات گردشگري در جزيره، سرمايهگذاران بخش خصوصي نيز ميتوانند در نقاط مختلف جزيره به ايجاد تاسيسات گردشگري اقدام کنند، گفت: منطقه نمونه گردشگري هنگام هماکنون آماده واگذاري به سرمايهگذار است.
جزيره هنگام از جزيرههاي ايران در خليجفارس است که با آباديهاي کوچک با وسعت حدود ۵۰ کيلومتر مربع در جنوب جزيره قشم واقع شده و داراي معادن نمک، خاک و سرب است.
تنها فعاليت اقتصادي در جزيره هنگام، که بيشتر اهالي از ديرباز به آن مشغول بودهاند، ماهيگيري است. در حال حاضر با حضور گردشگران علاقهمند به ديدن زيباييهاي طبيعي و گردشگري جزيره، ارائه خدمات به گردشگران نيز از جمله فعاليتهاي مردم محلي است.
از نقاط ديدني جزيره تاسيسات بندري انگليسيها است. تماشاي دستههاي دلفين اطراف جزيره از ديدنيهاي اين جزيره به شمار ميرود. شنا و غواصي در سواحل پيرامون جزيره و تماشاي لاکپشتهاي دريايي، سواحل زيباي صخرهاي و شني و طبيعت منحصر به فرد و تنها پارک کروکوديل کشور از جاذبههاي داخل جزيره هنگام محسوب ميشوند.
/115
انتهای پیام/